Over ons

Onze werkwijze

Onze filosofie is eenvoudig. We letten op de details. Zelfs de allerkleinste. Dankzij onze lange ervaring kunnen we u een uitzonderlijke kwaliteit garanderen. Uiteraard zetten we die garantie voor u met plezier op papier.

Feilloze afwerking en plaatsing. Al decennia lang staat Everaert bekend voor de kwaliteitsvolle afwerking van zijn producten. De getuigenissen van onze klanten spreken boekdelen. Zo’n driekwart eeuw ervaring kan tellen natuurlijk.

Omdat we trots zijn op onze producten, staan we erop om ze zelf bij u te plaatsen. Voor ons de beste garantie dat onze op maat gemaakte producten echt harmonieus versmelten met uw gebouw.

U krijgt van ons een kwaliteitsgarantie van maar liefst tien jaar op alle constructies. Daarbij wordt onder meer de kleurechtheid en de verwerking gewaarborgd.

Everaert heeft een Erkenningsklassenummer (Klasse 1 D5) om bepaalde grote opdrachten te mogen uitvoeren

Kwaliteit gericht

Voor PVC ramen en deuren gebruikt Everaert de profielen van Deceuninck. De productie en plaatsing van ramen en deuren met systeem Deceuninck wordt om de 6 maanden door Kiwa gecontroleerd. Kwaliteitscertificatenbureau Kiwa heeft samen met Deceuninck een Sector Specifiek kwaliteitslabel ontwikkeld. Dit Kiwa label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricatie als plaatsing van de raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt.